SEGUEIX LA CONFECCIÓ DE LA RLT DE L’AJUNTAMENT DE PEDREGUER.

logotip de la secció sindical de CNT-AIT

De fa uns dies l’ajuntament de Pedreguer a tornat a mampendre per segon cop i amb una nova empresa la confecció de la nova RLT del consistori. Des de la CNT-AIT deplorem que l’Ajuntament només contemple la contractació de serveis externs i pagats amb diners de tots per a fer una tasca que perfectament podíem fer els sindicats, treballadors i treballadores i l’Ajuntament. No inventem res de nou per qué així és com es fan les coses. Anirem vegent si tota aquesta despesa ens porta alguna cosa de bona. De primeres esperem que la brigada de neteja entre a la RLT i se li aplique d’una vegada el que fa anys i per llei se li deuria aplicar. Açò és el conveni col•lectiu del personal laboral de l’ajuntament de Pedreguer i el decret de condicions de treball de la Generalitat Valenciana. Que s’acaben les contractacions fixes discontínues que vegem en frau de llei i que no caben en un ajuntament. Això de moment. De la brigada de serveis municipals esperem una millora de condicions salarials amb l’actualització de les tasques que realitzen els peons que fan de tot excepte de peons. I per acabar no ens agradat gens que no es convocara la totalitat de la brigada. Que passa? Que el tractor eixe gegant no està fix? Anirem vegent i parlant-ne.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *