LA CNT-AIT DE LA MARINA ALTA AMB LA PLANTILLA DE BIMBO

El dissabte 28 de gener la CNT-AIT de la Marina Alta va estar present a la manifestació contra el tancament de Bimbo. Com no podia ser d’altra manera, el nostre sindicat va acudir a l manifestació en solidaritat amb la plantilla de Bimbo El Verger, afectada per un acomiadament col·lectiu que afecta a totes lestreballadores i treballadors i que suposarà el tancament definitiu de la històrica factoria que fa 60 anys va començar amb el nom de Madalenas Ortiz.

Aquest tancament està totalment injustificat ja que l’empresa està obtenent beneficis i l’únic motiu és l’avaricia de la patronal que només per obtindre uns cèntims més va a deixar a cent treballadores i treballadors al carrer. En la CNT-AIT tenim clar que lluitarem amb els companys i companyes de Bimbo fins l’últim lloc de treball i no pararem de denunciar l’actitut violenta i agressiva d’una patronal que ens vol submisses i callades.

CONTRA LA PATRONAL EXPLOTADORA I CONTRA L’ESTAT SEMPRE CÒMPLICE!!!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *