La CNT-AIT de la Marina Alta per la fixesa de les empleades i empleats públics.

La Secció Sindical de la CNT-AIT de l’Ajuntament de Pedreguer dona suport a la manifestació convocada per diversos sindicats del País Valencià en la lluita per l’estabilitat de tot el personal públic temporal.
La manifestació tindrà lloc el dissabte 2 d’octubre a les 11.00 h. a la ciutat de València.


És hora d’unir-nos els temporals, els interins, funcionaris i laborals fixos que saben de l’esforç i precarietat de qui treballa al seu costat i no té el lloc assegurat, i també els treballadors d’empreses subcontractades per les diferents administracions, que a més de treballar en els llocs menys remunerats, han sigut i són les més exposades durant els pitjors moments d’aquesta crisi sanitària i en tots els moments.


Unim-nos tota la classe obrera per a dir a aqueixes empreses “sindicals” que són UGT i CCOO que ja n’hi ha prou de viure de l’esforç i suor de la classe obrera i de signar tot el que se’ls presente davant a canvi d’un bon grapat d’euros. Al poder judicial que ja val de prevaricar i emprar una justícia diferent per al sector privat i una altra per al sector públic. A tots els despatxos d’advocats que s’estan folrant amb la desgràcia de les treballadores que vagen a viure de l’empresari. I sobretot demostrem a l’estat repressor i interessat, que no volem més lleis que vagen contra els drets de la classe obrera.
Estarem el 2 d’octubre i seguirem en la lluita fins que s’aconseguisca l’estabilitat de totes les persones que treballen en precari en tots els sectors productius.


Acció Directa!!
Per la #FijezaYa #FixesaJa

#LasQueEstanSeQuedan #LesQueEstanEsQueden

Secció Sindical de la CNT-AIT a l’Ajuntament de Pedreguer.
SOV de la CNT-AIT de la Marina Alta.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *