28 D’OCTUBRE, VAGA GENERAL EN LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES.

Cartells convocant a les ciutats de València i Alacant.

El 28 d’octubre hi ha convocada vaga general en totes les administracions públiques en defensa de la fixesa de les persones empleades en frau de llei. L’estat espanyol es nega sistemàticament a complir les sentències del TJUE i les directives de la Unió Europea. No vol sancionar els abusos en la contractació temporal en les administracions públiques. És per això que es convoca esta vaga. La poden seguir tots els empleats públics siga quina siga la seua contractació o siguen laborals o funcionaris. La CNT-AIT Marina Alta no convoca esta vaga però per acord de la nostra assemblea sí recolza totes les mesures que es mamprenguen en la lluita per la fixesa i contra l’abús de la temporalitat en les administracions públiques.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *