COMUNICAT DE LA CNT-AIT MARINA ALTA SOBRE EL GENOCIDI PALESTÍ

COMUNICAT DEL SOV DE LA CNT-AIT MARINA ALTA

El Sindicat d’Oficis Varis de la CNT-AIT de la Marina Alta condemna sense cap paliatiu la neteja ètnica que les forces d’ocupació israelianes realitzen a la ciutat palestina de Jerusalem i condemna la brutal i injustificada agressió militar a Gaza (Palestina).

Malgrat la indiferència dels mitjans occidentals i el silenci còmplice dels governs els treballadors i treballadores del món sencer sabem on hem d’estar i és enfront i contra el sionisme que ocupa Palestina, usurpa les seues terres i assassina sense cap contemplació a una població civil sense cap justificació si és que es pot justificar l’assassinat de civils innocents mai.

Estem en contra de l’intent de fer creure als pobles del món que hi ha una guerra o conflicte entre dos pobles ja que no és així. Ací sols hi ha uns botxins, ocupants d’una terra que no és seua i que intenten erradicar mitjantçant l’assassinat i la neteja ètnica als palestins i palestines en la seua pròpia terra. Recordem que ni un sol míssil cassolà palestí ha estat llançat abans del repentí, i repetim, injustificat atac militar a Gaza.

Des de l’anarcosindicalisme no podem girar el cap davant aquest genocidi comés des de fa 73 anys amb la complicitat de governs, capitalistes i mitjans de comunicació. Hem de comdemnar i ho fem i mostrem la nostra total solidaritat amb el Poble Palestí en la seua legítima lluita contra l’ocupant sionista.

Per la llibertat del Poble Palestí a Palestina

Contra el sionisme racista i feixista d’Israel!

CNT-AIT MARINA ALTA

La Marina Alta, 13 de maig de 2021.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *