CNT-AIT MARINA ALTA INICIA CONFLICTE SINDICAL AMB EL RESTAURANT PEIX&BRASES DE DÉNIA

Des del SOV de la CNT-AIT de la Marina Alta informem que acabem d’obrir un conflicte sindical amb el restaurant ubicat a Dénia Peix&Brases, pertanyent al Grupo Free Day Inversiones S. L. que compta amb diferents locals molt coneguts i salons per a festes i convits a la localitat de Dénia.

La nostra companya va començar a prestar serveis com a cuinera en Peix&Brases el 4/6/21 i va ser acomiadada verbalment al final de la seua jornada el 4/7/21.

L’empresa va tramitar l’alta a la S. S. tres dies més tard i la baixa un dia abans sense avís previ. No se li va entregar cap còpia del contracte i sols dies després al acudir a les oficines de l’empresa acompanyada per un company del sindicat se li va oferir signar un contracte fraudulent a lo que es va negar la companya.

En un primer moment de la relació laboral es va acordar verbalment una quantitat mensual i respectar-li la categoria de cuinera però, i açò no és cap sorpresa a l’hosteleria, finalment li van pagar com ajudant de cuina.

Per part del sindicat i davant totes aquestes irregularitats, es va reclamar el pagament de la nòmina corresponent, indemnització per acomiadament improcedent, vacances no efectuades i les hores extres treballades.

A dia de hui només li han abonat la nòmina segons criteri de l’empresa. No reconéixen res més. Aquesta quantitat no aplega a cobrir ni tan sols la meitat de lo reclamat.

Per tot açò donem pas a l’acció directa i sol•licitem també la solidaritat de tots els sindicats de la nostra organització, de totes les organitzacions i entitats que vullguen mostrar solidaritat i de totes les persones que de forma solidària vullguen mostrar el seu suport a la nostra companya.

Proposem el següent missatge per deixar per escrit a les xarxes socials de Peix&Brases:

BASTA DE ABUSAR DE LAS TRABAJADORAS. PAGA LO QUE DEBES A NUESTRA COMPAÑERA. SI TOCAN A UNA NOS TOCAN A TODAS.

PROU D’ABUSAR DE LES TREBALLADORES. PAGA LO QUE DEUS A LA NOSTRA COMPANYA. SI EN TOQUEU A UNA ENS TOQUEU A TOTES.

Direccions i contacte amb Peix&Brases:

Restaurante Peix&Brases. Plaça Benidorm, s/n, Dénia.

Informació i reserves: 965788083

www.peixibrases.com

www.instagram.com/peixibrases

www.facebook.com/peixibrases

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *